Tiimi

Teemme yhteistyötä hevosalan ammattilaisten kanssa, joihin kuuluvat muun muassa pitkän linjan valmentajat, valtuutetut koulutuomarit, hevoskasvattajat, ratsastajat sekä hyvinvointialan toimijat. Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota yhteyttä: info@dressage-onsite.com

Tiina Karkkolainen on toiminut 25v kouluratsastustuomarina, joista viimeiset 5v kansainvälisenä FEI-tuomarina. Hän valmentautui aikoinaan hevostensa kanssa Saksassa olympiaratsastaja Karin Rehbeinin (Donnerhall) sekä Saksan maajoukkuevalmentaja Jonny Hillberathin luona. Tiina on arvostellut sekä valmentanut mm seuraavissa maissa: Uusi-Seelanti, Filippiinit, Kiina, Taiwan, Hong Kong, Iran, Mauritius, Botswana, Swazimaa, Namibia, Australia, Luxemburg, Italia, Unkari, Puola, Viro, Tanska, Norja ja Ruotsi.
Anne-Mari Pekonen, I-tason koulutuomari.
Tuija Tuominen on Master Instructor -ratsastuksenopettaja ja hevosalanyrittäjä vuodesta 1999 lähtien. Hänellä on lukuisia sijoituksia kansallisella sekä kansainvälisellä tasolla, nuorten hevosten luokista aina inter tasolle saakka ja hän on kouluttanut useita hevosia GP tasolle asti. Tuija on edustanut Suomea nuorten hevosten MM-kilpailuissa Verdenissä vuosina 2010 ja 2014.
Noora Peltola on 25- vuotias järvenpääläinen kouluratsastaja, joka kilpailee kouluratsastuksessa kansallisella tasolla tämän hetkisen ykkösratsunsa Cassiopeia KS:n kanssa Small Tour luokissa. Nooran ratsastuksen ideologiana on kevyesti pienillä avuilla sekä omalla moottorilla liikkuva hevonen, joka työskentelee mielellään. Hän on kouluttanut nykyisen kisahevosensa itse helpoista luokista tälle tasolle ja tällä hetkellä he keskittyvät tulostasonsa parantamiseen Prix St Georges sekä Intermediate I luokissa, hioen samalla GP-liikkeitä.
Maisa Torkkola, I-tason koulutuomari.
Paula Nysten, FEI koulutuomari.
Hanne Halonen on I-tason valmentaja ja erikoistunut klassiseen kouluratsastukseen, maastakäsittelyyn sekä Working Equitationiin. Hanne aloitti ratsastuksen vuonna 1976 ja valmistui ratsastuksen opettajaksi Ypäjältä 1986. Hän on aikoinaan kilpaillut Suomessa VaB-tasolla sekä saksassa nuorten hevosten luokissa, ratsastaen myös GP-tason kouluhevosia.
Mervi Hartonen on master ratsastuksenopettaja. Hän on kilpaillut kansallisella tasolla kouluratsastuksessa vuodesta 2000. Tällä hetkellä ratsuna itse kouluttamansa May Rex WS synt. v.2005, joka kilpailee tasolla PSG-Intermediaire I.
Osmo Metsälä, I-tason koulutuomari.